Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Onderzoek

Regelmatig vragen organisaties aan SPKS om inbreng van patiëntenervaring. Op deze pagina staan vragen om deel te nemen aan onderzoek.

Vanuit de blik van patiënten • 9 mei 2017

Nicole Plum, projectleider patiëntenperspectief bij het UMC Utrecht zoekt vier darmkankerpatiënten, die vanuit hun ervaring feedback willen geven.

Doe je mee?
Wil je meelezen met communicatiemateriaal en websiteteksten? En wil je meekijken naar het zorgpad?

Hoe?
Als je wilt meehelpen, neem dan contact op met Nicole Plum, N.M.F.Plum@umcutrecht.nl of 06-22 98 49 35.

Palliatieve zorg • 9 mei 2017

Doel
Op initiatief van het platform PAZORI (Palliatieve Zorg Richtlijnen) zal de richtlijn Vermoeidheid bij kanker in de palliatieve fase worden herzien.
In de richtlijn staan patiënten met vermoeidheid bij kanker in de palliatieve fase centraal. De richtlijnwerkgroep heeft al een aantal knelpunten geïnventariseerd.

Doe je mee?
Het patiëntenperspectief is van groot belang. Daarom vraagt IKNL: zou je met de enquête deze knelpunten willen waarderen? Als je nog andere knelpunten ervaart in de zorg voor jouw vermoeidheid bij kanker in de palliatieve fase, dan stelt IKNL het zeer op prijs als je deze wilt aangeven. De belangrijkste knelpunten worden uitgewerkt in de richtlijn.

Hoe?
Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en kan tot uiterlijk maandag 12 juni 2017. Klik bij de laatste pagina op ‘sluiten’ om de enquête te versturen. Als je dit niet doet, gaan jouw antwoorden verloren. Ga hier naar de vragenlijst.

Vragen?
Mocht je problemen hebben met het invullen, neem dan contact op met Sandra Janssen-van Dijk, secretaresse (s.Janssen@iknl.nl, 06-13 66 84 20) of Naomi Reitsma MSc, procesbegeleider (n.reitsma@iknl.nl, 06-27 07 59 18).

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.