Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Penningmeester

Wil jij op vrijwillige basis je financiële talenten inzetten als penningmeester bij SPKS?

De penningmeester speelt, zeker in deze tijd van subsidiebeperkingen en hogere uitgaven, een belangrijke rol. Als lid van het dagelijks bestuur kun je invloed uitoefenen op het te voeren beleid. Je maakt het activiteitenplan en de begroting voor de subsidieaanvragen in overleg met het bestuur en je houdt de vereniging financieel tiptop in orde.

Wat ga je doen?

  • SPKS heeft voor de boekhouding het beheer en de registratie van elkaar gescheiden. De penningmeester doet alle betalingen (ongeveer 300 betalingen per jaar).
  • De penningmeester stuurt per kwartaal de gecodeerde bankafschriften naar het externe bureau voor de boekhouding om deze te boeken.
  • Een extern bureau voert de registratie in de boekhouding uit in Exact. Het bureau maakt ook het financieel verslag met de controle hierop.
  • De penningmeester maakt het activiteitenplan en de begroting.

De benodigde tijd voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is ongeveer 10 uur per maand. Veel van de werkzaamheden kunnen vanuit huis worden gedaan.
De vergaderingen met het bestuur (ongeveer 5 vergaderingen per jaar) en vergaderingen met het beleidsteam (ook ongeveer 5 per jaar) vinden plaats op een centraal gelegen locatie. Verder kun je deelnemen aan de jaarlijkse landelijke contactdag of ander landelijk overleg. Daarnaast zijn er mogelijkheden om mee te werken aan diverse projecten en/of samenwerkingsverbanden.

Wat bieden wij?
Je werkt nauw samen met de andere leden van het bestuur en met het externe bureau voor de boekhouding. De huidige penningmeester is bereid om je in te werken en (voor zover mogelijk) te ondersteunen. Ook kun je deelnemen aan de cursus bij PGOsupport ‘alle beginselen voor penningmeesters van patiënten- en gehandicaptenorganisaties’.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar Bert Abbas, voorzitter SPKS, via voorzitter@spks.nl.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.