skip to Main Content
Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact

Agenda

SPKS bijeenkomsten voor lotgenoten • 25 september 2021 en 27 november 2021 • online

Wanneer?

Na het succes van onze Zoom sessie op zaterdag 23 januari zoals deze door SPKS was georganiseerd over het onderwerp ‘voeding’ willen wij dit het jaar door herhalen.
Op de zaterdagen 25 september en 27 november 2021 organiseert SPKS wederom Zoom sessies van 11:00 tot en met uiterlijk 12:30 uur.

Wat?

De onderwerpen van de eerste vier sessies lopen gelijk met de nieuwe brochure ‘4 Stappen na een operatie bij kanker aan maag of slokdarm‘. Het onderwerp van de laatste sessie wordt nog bepaald.
Op 27 maart kwam aan bod stap 1 begrijp je klachten en leer ermee omgaan. Op 29 mei werd besproken stap 2 porties eiwitten, suiker, koolhydraten en vetten en op 31 juli stap 3 nieuwe maaltijdstructuur. De volgende sessies zijn gepland op:

  • 25 september: stap 4 balans.
  • 27 november.

Iedere sessie start met een korte uitleg en daarna splitsen wij op in kleine groepjes van maximaal vijf personen plus een begeleider. In het groepje kun je meer persoonlijk je verhaal kwijt en vragen stellen over onderwerpen die je bezighouden.

Waar?

Online via Zoom. De hyperlink voor de Zoom sessie ontvang je na aanmelding.

Aanmelden?

Deze bijeenkomst is voor lotgenoten die donateur zijn bij SPKS. Wil je meedoen aan deze bijeenkomst(en)? Meld je dan aan via een e-mail naar secretariaat@spks.nl.

SPKS landelijke contactdag • 23 oktober 2021  • Amersfoort

Wanneer?

SPKS organiseert op zaterdagmiddag 23 oktober 2021 van 13:00 tot 17:00 uur de landelijke contactdag. Een contactdag die je ‘live’ kunt bezoeken.
Vanzelfsprekend volgen we tijdens deze contactdag de door de overheid voorgeschreven maatregelen op, zoals anderhalve meter afstand houden, het toepassen van de hygiëneregels én het volledig gevaccineerd zijn van de bezoekers.

Wat?

Tijdens de contactdag zijn er weer interessante lezingen. Ook zal er voldoende ruimte zijn om met lotgenoten in gesprek te gaan. Het exacte programma zullen we in september bekend maken.
Het is helaas niet mogelijk om via een live stream aan deze middag deel te nemen.

Waar?

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort (tegenover het centraal station van Amersfoort).

Aanmelden?

Aanmelden kan nu al via het e-mailadres secretariaat@spks.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 september 2021. Leden, donateurs, partners en vrijwilligers kunnen deze dag kosteloos bijwonen. De rol van de partner is in het ziekteproces van groot belang. Partners zijn dan ook van harte welkom om deze middag bij te wonen.
Let op: vanwege de coronasituatie is het aantal plaatsen dit jaar beperkt. Wil je deze contactdag bijwonen? Meld je dan snel aan, zodat je bent verzekerd van een plaats.

Back To Top
X