skip to Main Content
Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact

Agenda

Publiekslezing maag- en slokdarmkanker • 28 oktober 2020 • online

Wanneer?
Op woensdag 28 oktober organiseert het Antoni van Leeuwenhoek een publiekslezing over maag- en slokdarmkanker. De lezing is online van 19:30 tot 21:30 uur.

Wat?
Tijdens de publiekslezing praten medisch specialisten je bij over de laatste trends en ontwikkelingen in de behandeling van maag- en slokdarmkanker, zoals immuuntherapie en chemoradiotherapie. Ook voeding bij maag- of slokdarmkanker komt tijdens deze avond aan de orde. Een diëtist geeft adviezen en tips. Tijdens de bijeenkomst zal een patiënt vertellen over zijn ervaringen met deze ziekte. Tijdens de lezing kun je online vragen stellen. Het programma vind je op de website van het Antoni van Leeuwenhoek.

Waar?
Online

Interesse?
Je kunt je aanmelden voor de online publiekslezing via de website van het Antoni van Leeuwenhoek.

SPKS online landelijke contactdag deel 2 • 14 november 2020

Wanneer?
De SPKS landelijke contactdag vindt dit jaar online plaats. Hiervoor heeft SPKS video’s laten maken over zingeving en kwaliteit van zorg. In aansluiting hierop organiseert SPKS op zaterdag 14 november 2020 van 10:30 tot 12:30 uur een Zoomsessie. Vooraf en tijdens deze sessie kun je je vragen stellen.

Wat?
Tijdens de Zoomsessie zijn Carla van Weelie, Rob Verhoeven en SPKS bestuursleden aanwezig om vragen te beantwoorden.

Programma 14 november 2020
10:30 uur:  inloop en welkom door SPKS bestuur
10:45 uur: breakout rooms in Zoom om onderwerpen te bespreken zoals buddy contact, bijpraten met bekenden, dumping, expertzorg en/of voeding. De onderwerpen worden nog bepaald.
11:15 uur: korte koffiepauze
11:30 uur: vragen stellen aan Rob Verhoeven
11:50 uur: vragen en uitwisseling met Carla van Weelie
12:20 uur: afronding Zoomsessie
12:30 uur: einde van programma

Waar?
Online via Zoom.

Aanmelden?
Wil je meedoen met deze Zoomsessie? Meld je dan aan via secretariaat@spks.nl. Als je een vraag hebt, wil je die dan ook al mailen? Dan kunnen we de sessie beter voorbereiden. Ook horen we het graag vooraf als je een bepaald onderwerp in de breakout rooms wilt bespreken.
Enkele dagen vooraf aan de Zoomsessie ontvang je de hyperlink voor deelname en uitleg over Zoom.

Back To Top
X