Open Dag Vicki Brownhuis

Datum 03 februari 2024 Tijd 11:00 - 15:00 Locatie Vicky Brownhuis, Aartshertoglaan 469

Vicki Brownhuis, centrum voor leven met en na kanker, houdt op zaterdag 3 februari open dag rondom Wereldkankerdag

Ieder jaar wordt er op 4 februari, Wereldkankerdag, wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker, een ziekte waar één op de twee mensen in Nederland op een zeker moment mee te maken krijgt. De ziekte verandert niet alleen het leven van de patiënt, maar heeft ook invloed op dat van diens partner, familie, nabestaanden, collega’s en vrienden. Kortom: kanker raakt iedereen.

Dit jaar organiseren we landelijk, met de centra voor leven met en na kanker, een open dag rondom Wereldkankerdag. Het Vicki Brownhuis opent haar deuren op zaterdag 3 februari 2024 van 11:00 uur tot 15:00 uur. Loop vrijblijvend binnen en maak zo kennis met de psychosociale ondersteuning die het Vicki Brownhuis biedt aan iedereen die te maken krijgt met kanker en de effecten hiervan op het dagelijks leven en welzijn.

Programma en levensles Tijdens onze open dag zijn er vrijwilligers aanwezig die uitleg en informatie geven over wat we voor je kunnen betekenen. Ook kun je kennismaken met diverse activiteiten voor psychosociale ondersteuning en onthullen wij tijdens onze open dag een waardevolle levensles van een van onze gasten Deze onthulling is een eerbetoon aan de veerkracht van mensen die geraakt worden door kanker als ook om eenieder die deze ziekte treft een hart onder de riem te steken.

Praktische informatie Het Vicki Brownhuis is gevestigd aan de Aartshertogenlaan 469 in Den Bosch. Aanvullende informatie is te vinden op de website: www.vickibrownhuis.nl of neem telefonisch contact op via 073 614 85 50.

Back To Top