skip to Main Content
Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact

Doneer je ervaring: oproep aan alle (ex-) kankerpatiënten in Nederland

UTRECHT | 17-10-2017 | Bron: SPKS

SPKS, NFK en andere kankerpatiëntenorganisaties roepen (ex-) kankerpatiënten, naasten en zorgprofessionals op om hun ervaringen omtrent de late gevolgen van kanker te delen. We gebruiken de uitkomsten uit de vragenlijst voor gerichte acties. Zo zorgen we, met de hulp van de ‘gedoneerde’ ervaringen, voor een betere kwaliteit van leven en zorg voor (ex-) kankerpatiënten.

Vragen over late gevolgen
De kankerpatiëntenorganisaties vragen gezamenlijk om ervaringen te delen. Want vaak heb je na de behandeling nog last van klachten. Denk daarbij aan vermoeidheid, concentratieproblemen, seksuele problemen, angst voor terugkeer van kanker, depressie of je werk niet goed kunnen uitvoeren. Dit zijn lange termijn gevolgen van kankerbehandelingen. We willen graag weten of jouw leven ook is veranderd nadat je kanker hebt gekregen en hoe je daarmee omgaat. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er (nog) betere hulp, meer bewustwording en/of begeleiding komt voor mensen die leven met kanker.

Doe mee
Doe mee en beantwoord de vragen. Zo help je mee aan een betere kwaliteit van leven en zorg voor (ex-) kankerpatiënten. Naasten en zorgprofessionals worden ook uitgenodigd om hun ervaringen te delen.
Doneer je ervaring is tweeledig: je kunt eenmalig anoniem meedoen aan een vragenlijst of lid worden van Doneerjeervaring.nl en vaker meedoen. Wanneer je lid wordt, krijg je een e-mail wanneer er een nieuwe vragenlijst openstaat (gemiddeld zo’n vier keer per jaar).

 

Back To Top
X