skip to Main Content
Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact

Help anderen met jouw ervaring bij slokdarmkanker

UTRECHT | 23-10_2017 | Bron: SPKS en NFK

SPKS, NFK en de Wetenschappelijke vereniging werken samen om de consultkaart slokdarmkanker te ontwikkelen. De consultkaart is een kaart waarop de meest gestelde vragen staan voor mensen met slokdarmkanker.

Als je hoort dat je slokdarmkanker hebt dan gebeurt er veel en moet je keuzes maken. Bij het maken van keuzes kan het helpen als je de meest gestelde vragen van medepatiënten kunt lezen en bespreken met je arts. Daarom ontwikkelen we de consultkaart. De consultkaart ondersteunt de patiënt en zijn arts om de keuze te maken tussen de verschillende behandelingen die niet gericht zijn op genezing, maar op het bestrijden van klachten en op de kwaliteit van leven van de patiënt.

Heb je van je arts vernomen dat je slokdarmkanker hebt en dat dit niet meer te genezen is, dan nodigen we je uit mee te werken aan het ontwikkelen van de consultkaart.

Wil je meewerken aan het ontwikkelen van een consultkaart?
Ga dan naar de digitale vragenlijst. We leggen je een lijst van vragen voor die gesteld zijn door mensen nadat ze hoorden dat hun slokdarmkanker niet meer te genezen was en toen ze moesten kiezen tussen verschillende behandelingen. Welke 5 vragen vind je het belangrijkst?

Back To Top
X