skip to Main Content
Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact

Superheldenkamp – voor kinderen van wie een gezinslid kanker heeft

Superheldenkamp cabane_logovoor kinderen van wie een gezinslid kanker heeft

Op 20 en 21 oktober gaat een groep kinderen op Superheldenkamp in theaterhuis De Berenkuil. Wat deze families bindt, is dat een gezinslid kanker heeft. Centrum Cabane organiseert dit om de kinderen een geweldige tijd te geven en in het middelpunt te zetten. Zo kunnen ze nieuwe vrienden maken en ervaringen uitwisselen over (onder andere) de thuissituatie, maar vooral veel plezier maken.

Het project is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. De jongens en meiden worden twee dagen lang ondergedompeld in de wereld van superhelden. Het Filiaal theatermakers en een filmregisseur (van de TVserie ‘Brugklas’ en ‘Kicke!’) bundelen de talenten en superkrachten van de kinderen tot een flitsende eindpresentatie. Aan het eind van de tweede dag wordt deze presentatie getoond aan hun familie. Een team van professionals met verschillende expertises en (levens)ervaringen zorgt er daarnaast voor dat de kinderen alle aandacht krijgen die ze verdienen. Wat het project extra leuk maakt is dat ze blijven slapen in Theaterhuis De Berenkuil aan de Biltstraat, een kans die natuurlijk zelden voorkomt. De kinderen mogen ook nog gratis naar de première voorstelling ‘Spoor’ van ‘Het Filiaal’ theatermakers op zaterdagavond 15 oktober.

Meer informatie op www.centrumcabane.nl of bij contactpersoon Marjolein van Alfen via info@centrumcabane.nl o.v.v. Superheldenkamp.

Back To Top
X