skip to Main Content
Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact

Verpleegkundig specialist Carlo Schippers ontvangt de Award of Excellence Oncology Nursing 2016!

Hoe trots kun je zijn als UMC Utrecht Cancer Center?csm_carlo_man_of_the_year_8f181c28f1

Héél trots want Carlo Schippers, een van onze verpleegkundige specialisten heeft vandaag de Award of Excellence Oncology Nursing 2016 ontvangen.

Carlo nam deze Award in ontvangst tijdens de 35ste editie van de Oncologiedagen voor verpleegkundigenmet als thema … ‘Passie & Professionaliteit’.

Om deze onderscheiding te krijgen is het niet genoeg om ‘ gewoon goed in je werk te zijn ‘. En Carlo is inderdaad veel meer dan dat. Hij kreeg de onderscheiding omdat hij heel veel doet aan de ontwikkeling van zijn vakgebied, op het gebied van onderzoek, onderwijs/deskundigheidsbevordering en natuurlijk zorg.

Als verpleegkundig specialist wordt hij door patiënten op handen gedragen. Tekenend is de uitspraak van een patiënt, die verwoordde wat velen op andere manieren ook uitdrukten: “Ik werd getroffen door zijn professionaliteit en zijn betrokkenheid. Op alle momenten dat ik een beslissing moest nemen, heeft Carlo ervoor gezorgd dat ik die beslissing ook kón nemen.”

De Award of Excellence Oncology Nursing bestaat uit een aandenken met oorkonde en een geldbedrag van € 1500,-. Dit geldbedrag dient besteed te worden aan bevordering van de deskundigheid van de oncologieverpleegkunde en/of patiëntenzorg.

Lees ook:

MAN OF THE YEAR IN ZIJN VAK: CARLO SCHIPPERS

Back To Top
X