Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Boeken over kanker in het spijsverteringskanaal

Darmkanker
Twee chirurgen en twee verpleegkundigen van het Maasstad Ziekenhuis en het Sint Franciscus Gasthuis hebben het boek Darmkanker, het boek voor patiënt, familie en professional geschreven. Het is bedoeld voor patiënten, hun naasten en voor professionals in de zorg die worden geconfronteerd met darmkanker.

Het darmkankerlogboek
Rietje Krijnen heeft het Darmkankerlogboek geschreven, een handboek over een van de meest voorkomende vormen van kanker in Nederland: darmkanker. Wie de diagnose darmkanker te horen krijgt, heeft behoefte aan betrouwbare informatie. Dit boek biedt die informatie, maar is meteen een patiëntendossier. Met het logboek in de hand kunt u de juiste vragen stellen en uitslagen noteren.

Iedere nieuwe donateur met darmkanker ontvangt het boek gratis.

Zorgboek Darmkanker
De mededeling dat u darmkanker hebt, is een grote klap: hoewel heel wat mensen genezen, is darmkanker een ernstige vorm van kanker. Door de mededeling komt u in een andere wereld terecht: wat vanzelfsprekend, vertrouwd en veilig was, is dat opeens niet meer.

Heftig
Een kraamverzorgende wordt vanwege darmkanker behandeld in haar eigen ziekenhuis. Opeens is ze professional én patiënt. Dat botst. In ‘Heftig’ beschrijft ze wat een operatie in je eigen ziekenhuis met je kan doen. Marianne van Alphen, die ook darmkanker had, las het boek voor jou.

Kookboek
Heel gewone dingen, zoals eten, kunnen heel ingewikkeld worden. Met het verschijnen van dit kookboek vol recepten en tips hebben (ex-)patiënten alle wetenswaardigheden op papier gezet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.