Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Het darmkankerlogboek

Rietje Krijnen heeft het Darmkankerlogboek geschreven, een handboek over een van de meest voorkomende vormen van kanker in Nederland: darmkanker. Wie de diagnose darmkanker te horen krijgt, heeft behoefte aan betrouwbare informatie. Dit boek biedt die informatie, maar is meteen een patiëntendossier. Met het logboek in de hand kunt u de juiste vragen stellen en uitslagen noteren.

Iedere nieuwe donateur met darmkanker ontvangt het boek gratis.

Het boek bestaat uit twee delen. In het eerste deel, het logboek, wordt aan de hand van routeplanners uitgelegd welke behandelingen u doorloopt en welke keuzes er zijn. Zo houdt u als patiënt de regie over uw ziekte en kiest u weloverwogen voor de meest geëigende behandeling.
Het tweede deel gaat over de dikke darm en de endeldarm, het ontstaan van darmkanker en het bevolkingsonderzoek darmkanker.

Het boek is geschreven door medisch journaliste Rietje Krijnen. Zij heeft voor het boek nauw samengewerkt met deskundigen op het gebied van darmkanker en patiëntenverenigingen.

Voor donateurs
Als u donateur wordt van SPKS en lid wordt van de patiëntengroep Darmkanker Nederland ontvang je dit boek gratis (zie steun ons).

Meer informatie

  • Auteurs: Rietje Krijnen
  • Uitgeverij Thoeris
  • ISBN 9789072219619
  • Prijs € 22,50

9529_darmkankerlogboek

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.