skip to Main Content
Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact

Steun vind je
bij elkaar

green-blocksLeven met alvleesklierkanker

SPKS, de kankerpatiënten van de Alvleeskliervereniging Nederland (AVKV) en Lisa Waller Hayes Foundation hebben zich verenigd in het patiëntenplatform Living With Hope Foundation. Voor SPKS omvat de samenwerking het aandachtsgebied dat betrekking heeft op donateurs die leven met alvleesklierkanker.

Samen sterker
Vanuit deze samenwerking kunnen we de belangen van mensen die leven met alvleesklierkanker beter behartigen. Het streven is om samen een krachtig platform te vormen in de strijd tegen alvleesklierkanker.

Naast lotgenotencontact wil Living With Hope bijdragen aan het vergroten van inzicht in alvleesklierkanker, vroegtijdige opsporing en behandeling ervan, verbetering van de kwaliteit en toegankelijkheid van zorg, kwaliteit van leven en zelfmanagement alsmede uitbreiding van wetenschappelijk onderzoek naar alvleesklierkanker of onderzoeksprojecten die in de behoeften voorzien van mensen die direct of indirect getroffen zijn door alvleesklierkanker.

Wat betekent dit voor jou?
Voortaan vind je alle informatie over alvleesklierkanker en Living With Hope op de website www.livingwithhope.nl. Voor lotgenotencontact kun je bellen met 0900 447 77 77. Naast andere hulplijnmedewerkers blijven Thom Thiel en Jeanette Janzen je op dit nieuwe nummer te woord staan.

Jouw steun aan SPKS in de afgelopen jaren waarderen we zeer en we hopen dat je dat wilt blijven doen. Mocht je toch jouw donateurschap willen opzeggen, stuur dan een mail naar de ledenadministratie ledenadministratie@nfk.nl.

We bevelen je warm aan om de website van Living with Hope te bezoeken, www.livingwithhope.nl.

Mocht je vragen hebben, stuur dan een mail naar secretariaat@spks.nl.

VOORRANGSPAS

Voorrangspas

Vraag hier uw voorrangspas aan

Back To Top
X