Onderzoek: Gezond leven na kanker

๐๐ž๐ง๐ญ ๐ฎ ๐ข๐ž๐ฆ๐š๐ง๐ ๐๐ข๐ž ๐ก๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐ค๐š๐ง๐ค๐ž๐ซ? ๐–๐ข๐ฅ๐ญ ๐ฎ ๐ฆ๐ข๐ฃ ๐ก๐ž๐ฅ๐ฉ๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ก๐ž๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐ž๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐›๐ž๐ ๐ž๐ฅ๐ž๐ข๐๐ข๐ง๐  ๐›๐ข๐ฃ ๐ ๐ž๐ณ๐จ๐ง๐ ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฆ๐ž๐ง๐ฌ๐ž๐ง ๐๐ข๐ž ๐ก๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ค๐š๐ง๐ค๐ž๐ซ? ๐ƒ๐จ๐ž ๐ฆ๐ž๐ž ๐š๐š๐ง ๐จ๐ง๐ฌ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ณ๐จ๐ž๐ค ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ ๐ ๐ž๐ณ๐จ๐ง๐ ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ง๐š ๐ค๐š๐ง๐ค๐ž๐ซ!

๐ŸŽ Steeds meer mensen leven met de gevolgen van kanker en hebben last van klachten zoals vermoeidheid, verslechterde conditie of gewichtsproblemen. Een gezonde manier van leven kan herstel van kanker bevorderen. Om die reden is het ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐œ๐ญ ๐†๐‹๐ˆ๐๐Š opgezet: ๐†๐ž๐œ๐จ๐ฆ๐›๐ข๐ง๐ž๐ž๐ซ๐๐ž ๐‹๐ž๐ž๐Ÿ๐ฌ๐ญ๐ข๐ฃ๐ฅ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฏ๐ž๐ง๐ญ๐ข๐ž (๐†๐‹๐ˆ) ๐๐š ๐Š๐š๐ง๐ค๐ž๐ซ. Wij willen een leefstijl programma ontwikkelen voor mensen na behandeling van kanker.

๐Ÿ”Ž Wij zoeken mensen die behandeld zijn voor kanker/nog in behandeling zijn die willen deelnemen aan een interview en/of groepsinterview. Aan allebei deelnemen mag ook. We willen met u in gesprek over de waarde van gezond leven en begeleiding bij gezond leven. Uw verhaal is nodig om de GLINK te ontwikkelen.

๐Ÿ’ฌ Het ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฏ๐ข๐ž๐ฐ duurt ongeveer 1 uur. Het ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ฌ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฏ๐ข๐ž๐ฐ duurt ongeveer 1,5 uur. De interviews kunnen zowel online als fysiek plaatsvinden. Voor deelname ontvangt u een tegoedbon van 20 euro en vergoeding van mogelijke reiskosten.

๐Ÿ”Ž Wij zoeken voor ons onderzoek ook mensen die willen deelnemen aan een ๐š๐๐ฏ๐ข๐ž๐ฌ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ. Dit is samen met een onderzoeker en 3 andere mensen die herstellen van kanker. U vormt een groep die meedenkt bij verschillende onderdelen van het project GLINK. We komen 1x per 2 weken bij elkaar op een afgesproken plek in Amsterdam. Voor deelname krijgt u een vergoeding.

๐Ÿค Wilt u meedoen aan het ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฏ๐ข๐ž๐ฐ ๐ž๐ง/๐จ๐Ÿ ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ๐ฌ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฏ๐ข๐ž๐ฐ? Of heeft u hier vragen over? Neem contact op met onderzoeker Bente van Aken: mail naar bvaken@che.nl of bel naar 0318 696 300 (vraag of u Bente van Aken kunt spreken).

Wilt u meedoen aan de ๐š๐๐ฏ๐ข๐ž๐ฌ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ? Of heeft u hier vragen over? Neem contact op met onderzoeker Nadine Florisson: mail naar n.florrison@vu.nl

Back To Top