Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Penningmeester

SPKS is op zoek naar een penningmeester. Wil je ons helpen?
De penningmeester speelt, zeker in deze tijd van subsidiebeperkingen en hogere uitgaven, een belangrijke rol. Als lid van het dagelijks bestuur kun je invloed uitoefenen op het te voeren beleid. Je maakt samen met andere bestuursleden het activiteitenplan en de begroting voor de subsidieaanvragen en je houdt de vereniging financieel tiptop in orde.

Wat ga je doen?

  • SPKS heeft voor de boekhouding het beheer en de registratie van elkaar gescheiden. De penningmeester doet de betalingen.
  • De penningmeester stuurt per kwartaal de gecodeerde bankafschriften naar het externe bureau voor de boekhouding om deze te boeken.
  • Een extern bureau voert de registratie in de boekhouding uit in Exact. Het bureau maakt ook het financieel verslag met de controle hierop.
  • De penningmeester maakt samen met de andere bestuursleden het activiteitenplan en zorgt voor de subsidieaanvragen. Je stelt de begroting op en maakt kwartaaloverzichten van uitgaven en inkomsten.

Veel van de werkzaamheden kunnen vanuit huis worden gedaan.
De maandelijkse vergaderingen met het bestuur vinden plaats op een centraal gelegen locatie. Verder kun je deelnemen aan de jaarlijkse landelijke contactdag of ander landelijk overleg. Daarnaast zijn er mogelijkheden om mee te werken aan diverse projecten en/of samenwerkingsverbanden.

Wat bieden wij?
Je werkt nauw samen met de andere leden van het bestuur en met het externe bureau voor de boekhouding. De huidige ‘acting penningmeester’ kan je inwerken. En je kunt deelnemen aan de cursus bij PGOsupport ‘alle beginselen voor penningmeesters van patiënten- en gehandicaptenorganisaties’. Daarnaast bieden we een vergoeding van onkosten.

Interesse?
Heb je interesse in deze vrijwilligersfunctie? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar Jos Ploeg, vrijwilligers@spks.nl.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.