skip to Main Content
Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact

Vrijwilliger gezocht voor secretariële ondersteuning WIWO (darmkanker)

Patiëntenorganisatie SPKS is er voor haar patiënten, maar ook dankzij haar patiënten. WIWO, Werkgroep Inbreng Wetenschappelijk Onderzoek, bestaat uit gedreven vrijwilligers en geeft op verzoek advies vanuit patiënten perspectief bij nieuwe medisch-wetenschappelijke onderzoeken voor colorectale kanker. Ook wordt er kritisch gekeken of het Patiënten Informatie Formulier (PIF) in begrijpelijke taal is geschreven. WIWO behandelt ongeveer 40 onderzoeken per jaar. Daarnaast zijn er WIWO bijeenkomsten (6 per jaar) die gehouden worden in Amersfoort. Deze bijeenkomsten bestaan uit een ochtendsessie gereserveerd voor interne WIWO zaken, en een middagsessie voor presentaties van onderzoekers die hun onderzoeksvoorstel of voortgang toelichten.

Om de continuïteit van de WIWO activiteiten te waarborgen zijn we op zoek naar een vrijwilliger voor secretariële en organisatorische ondersteuning.

Wil jij de WIWO ondersteunen als secretarieel medewerker?

Functieprofiel
Als secretarieel medewerker ben je een allrounder die graag een spilfunctie vervult. Je beheerst de Nederlandse taal goed evenals het Microsoft Office pakket, met name Word en Excel. Je ondersteunt de WIWO leden op een proactieve en zelfstandige wijze, zodat zij hun werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunnen doen. Je werkt nauw samen met de WIWO contactpersoon.
Deze functie vergt gemiddeld 5 uur per week. De werkbelasting is niet evenredig verdeeld vanwege piekmomenten, zoals de WIWO bijeenkomsten en rondom de sluitingsdata van de subsidieverleners.

Taken

  • E-mail correspondentie: wiwo@spks.nl.
  • Coördinatie, voortgangsbewaking en archivering van de behandeling van onderzoeksvoorstellen (spreadsheets, virtueel kantoor).
  • WIWO bijeenkomsten plannen en voorbereiden (agenda, onderzoekers uitnodigen, notuleren, verslag maken en de hiermee gepaard gaande relevante acties uitvoeren).
  • Up to date houden van de WIWO pagina op de SPKS website.

Interesse?
Heb je interesse om WIWO als secretarieel medewerker te ondersteunen? Stuur dan een mail met je motivatie naar Anjo van Heijst, WIWO contactpersoon a.van.heijst@spks.nl.

Back To Top
X