skip to Main Content
Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact

Secretaris

SPKS is op zoek naar een secretaris. Wil je ons helpen?
De secretaris voert het secretariaat van het stichtingsbestuur en vervult binnen de stichting de sturende, begeleidende en bewakende rol bij de beleids- en strategische processen. De secretaris draagt zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van het beleid op het terrein dat tot de portefeuille behoort.

Wat ga je doen?

  • De secretaris draagt zorg voor de organisatie, voorbereiding en verslaglegging van de bestuursvergaderingen. Ook zorgt hij/zij voor de (borging van) de uitvoering van de bestuursbesluiten.
  • Ook zorg je voor het opstellen van beleidsstukken (o.m. het jaarplan en het jaarverslag) van de stichting.
  • Je draagt zorg voor de inkomende en uitgaande correspondentie van de stichting en de informatievoorziening aan en vanuit het bestuur.
  • De secretaris is verantwoordelijk voor de donateurenadministratie.

Veel van de werkzaamheden kunnen vanuit huis worden gedaan.
De maandelijkse vergaderingen met het bestuur vinden plaats op een centraal gelegen locatie. Verder kun je deelnemen aan de jaarlijkse landelijke contactdag of ander landelijk overleg. Daarnaast zijn er mogelijkheden om mee te werken aan diverse projecten en/of samenwerkingsverbanden.

Wat bieden wij?
Je werkt nauw samen met de andere leden van het bestuur. Je kunt deelnemen aan cursussen bij PGOsupport. Daarnaast bieden we een vergoeding van onkosten.

Interesse?
Heb je interesse in deze vrijwilligersfunctie? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar Jos Ploeg, vrijwilligers@spks.nl.

Back To Top
X