skip to Main Content
Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact

In de loop van de jaren hebben wij met elkaar een enorme hoeveelheid aan ervaringskennis opgebouwd.  Al deze kennis delen we met elkaar en wisselen we uit. U kunt gebruik maken van deze kennis, en we maken ook graag gebruik van uw kennis.

DOE MEE

Op dit moment zijn we op zoek naar personen die vrijwilliger willen worden bij Darmkanker Nederland. Wilt u hierover meer weten of heeft u interesse om van een  werkgroep deel uit te maken? Neem dan contact met ons op via secretariaat@spks.nl.

  • De nieuw op te richten werkgroep Medicijnen. Wij zoeken enkele kritische ervaringsdeskundigen, liefst met een (para)medische achtergrond. Besproken worden o.m. adviezen vanuit patiëntenperspectief over toelating nieuwe medicijnen voor darmkankerpatiënten. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de LmK-beweging.
  • Vrijwilligers voor de werkgroep Lotgenotencontact.
  • Vrijwilliger(s) voor de werkgroep WIWO, die vanuit patiëntenperspectief meelezen met o.a. richtlijnen, protocollen en onderzoeken.
  • Vrijwilliger voor de werkgroep Voorlichting.
  • Vrijwilligers in verschillende regio’s die als contact willen fungeren.

Wilt u meer informatie over vrijwilligerswerk bij Darmkanker Nederland, dan kunt u contact opnemen via secretariaat@spks.nl.

Back To Top
X