Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Word donateur

Ons werk versterkt mensen met kanker aan het spijsverteringskanaal. Door donateur of vrijwilliger te worden, versterk je ons.

  • Hoe meer donateurs, hoe beter we je van dienst kunnen zijn, onder andere met deze website.
  • Met een grotere achterban kunnen we beter opkomen voor jouw belangen. We staan dan sterker in de lobby die we samen met andere kankerpatiëntenorganisaties voeren.
  • Hoe meer actieve vrijwilligers, hoe beter we je kunnen steunen en informeren, en hoe meer we voor elkaar krijgen voor mensen met kanker aan het spijsverteringskanaal.

Voordelen van donateurschap

Als donateur steun je niet alleen de patiëntenorganisatie, je profiteert ook van vele voordelen.

  • Je ontvangt ieder kwartaal ons magazine Doorgang en daarnaast negen keer per jaar de digitale nieuwsbrief.
  • Je wordt uitgenodigd voor de landelijke contactdag waar je andere patiënten en naasten kunt ontmoeten.
  • Je ontvangt een voorrangspas om voorrang te vragen bij openbare toiletten.

Aanmelden als donateur?

Vul het Word donateur-formulier in. Of print onze brochure en verstuur jouw aanmelding per post.

NB: Mocht aanmelding via het Word donateur-formulier niet lukken, mail dan de gevraagde informatie naar: ledenadministratie@nfk.nl onder vermelding van ‘aanmelding SPKS’. Bedankt voor de extra moeite.

Duolidmaatschap?

SPKS heeft een afspraak met de Stomavereniging voor een duo lidmaatschap. Geef bij jouw aanmelding aan dat je al lid bent van de Stomavereniging. Je krijgt korting op beide contributies.

Interesse om actief te worden?

Heb je belangstelling voor vrijwilligerswerk bij onze patiëntenorganisatie? Laat het ons weten via het Word actief-formulier. Een e-mail sturen naar vrijwilligers@spks.nl mag natuurlijk ook.

Eenmalige gift?

Je kunt ons ook steunen met een eenmalige donatie. Dat is mogelijk door een bedrag over te maken naar rekeningnummer NL47 INGB 0006 8421 36 t.n.v. SPKS, Amersfoort. Onder vermelding van ‘eenmalige donatie’. Dankzij jouw steun kunnen we meer bereiken voor mensen die leven met kanker aan het spijsverteringskanaal.

Belastingaftrek

SPKS heeft een ANBI-status. Dit betekent dat je als donateur jouw gift van de inkomstenbelasting kan aftrekken, binnen de daarvoor geldende regels.

Het RSIN-nummer is 815661289.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.