Het online-platform van Mantelzorgelijk biedt ervaringsverhalen, informatiepagina’s, nieuws, tips en afgeschermd lotgenotencontact met een eigen forum. Wij begrijpen als ervaringsdeskundigen de enorme uitdagingen waar mantelzorgers dagelijks mee te maken hebben. Wij geloven dat, ongeacht voor wie je zorgt, juiste informatie en steun van grote waarde zijn in de zorg voor een dierbare.

Onze informatiepagina’s bieden alle informatie rond het mantelzorgen in 11 verschillende geschreven en gesproken talen (Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Turks, Arabisch, Farsi, Oekraïens, Pools en Russisch). Denk hierbij aan de mogelijkheden tot respijtzorg, informatie rond de ondersteuning vanuit de gemeente, de indicaties en andere regelingen. Zo zorgen we ervoor dat ook mantelzorgers van verschillende achtergronden toegang hebben tot de juiste ondersteuning en informatie.

Daarnaast biedt Mantelzorgelijk, als enige in Nederland, online lotgenotencontact. Lotgenotencontact is bewezen effectief. Lotgenoten helpen en steunen elkaar. Zeker voor de werkende mantelzorger is dit een uitkomst omdat zij vaak niet in de gelegenheid zijn om lotgenoten te ontmoeten bij fysieke bijeenkomsten. Deze emotionele ondersteuning is zeer belangrijk voor mantelzorgers om de uitdagingen die komen kijken bij de zorg voor een naaste goed aan te kunnen.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze website www.mantelzorgelijk.nl.

Back To Top