De vrijwilligers van lotgenotencontact zijn ervaringsdeskundig op het gebied van maag- en slokdarmkanker en beschikken over een bijzonder omvangrijke databank. Zij kunnen je inzicht geven in de mogelijkheden en beperkingen van leven met maag- of slokdarmkanker, een waardevolle aanvulling op het contact met de arts.

Lotgenotencontact: telefonisch of via e-mail

Heb je vragen over je ziekteproces?
Wil je graag je ervaringen delen voor, tijdens of na een behandeling?
Of gewoon eens praten met een ervaringsdeskundige die het proces waar je nu doorheen gaat, persoonlijk heeft meegemaakt?
Neem dan contact op met een van de hieronder genoemde telefoonnummers of e-mailadressen.

SPKS heeft een eigen team van mannen en vrouwen, ieder met hun eigen expertise, beschikbaar voor vragen en een luisterend oor voor lotgenoten.
Onze vrijwilligers zijn allen ex-patiënten. Ook zij hebben maag- of slokdarmkanker gehad. Zij kennen dus uit eigen ervaring het proces dat jij doorloopt.
In specifieke gevallen kunnen ze jou voor nadere informatie over een bepaalde behandeling in contact brengen met een professional uit het ziekenhuis.

Hieronder vind je de contactadressen van onze vrijwilligers voor lotgenotencontact. Je kan onze vrijwilligers op werkdagen van 10:00 tot 17:30 uur bereiken.
Je kunt ook mailen naar lotgenoten@spks.nl.
Je ontvangt dan per e-mail een zo goed mogelijk antwoord op jouw vragen.

Ook op de pagina ‘Veel gestelde vragen’ vind je veel informatie en mogelijk antwoorden op je vragen.

Onze vrijwilligers staan voor je klaar.

Neem contact met ons op
Back To Top