SPKS organiseert regelmatig online bijeenkomsten voor donateurs en hun partner. Tijdens deze bijeenkomsten staat een bepaald thema centraal, wordt er informatie gedeeld en is er ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van persoonlijke ervaringen. Daarnaast is het een mooie ontmoetingsplaats voor lotgenoten om het (blijvende) contact met elkaar te leggen.
Deze bijeenkomsten worden als waardevol ervaren: je hoort hoe anderen met de problemen omgaan en je spreekt ex-patiënten.  Je ervaart dat je niet alleen bent in het ziekte- en herstelproces.

Online bijeenkomsten voor donateurs

Deze bijeenkomsten zijn alleen bij te wonen door donateurs en hun partners/naasten. Deelnemen aan de bijeenkomst is mogelijk via aanmelding vooraf  door middel van een e-mailbericht aan secretariaat@spks.nl. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van deelname en de hyperlink (URL) voor het bijwonen van deze online bijeenkomst, die via  een beveiligde verbinding binnen Zoom plaatsvindt. Tevens ontvang je een korte instructie hoe je snel en eenvoudig de verbinding met Zoom kan maken.

De onderwerpen kunnen betrekking hebben op voeding, diarree, reflux, vitaminen, slapen, problemen met eten en drinken, moeilijk kunnen slikken en ga zo maar door.

De sessies duren ca. 1,5 uur.

De data voor de online bijeenkomsten worden bekend gemaakt via de nieuwsbrief van SPKS en zijn ook terug te vinden in de agenda.

Back To Top