Help jezelf en anderen. Doneer je ervaring met kanker.

Als je leeft met kanker, weet jij als geen ander wat deze ziekte betekent. Voor je lijf, je mentale gezondheid, je naasten, je werk, je geld en de zorg die je krijgt. Wil jij jezelf en anderen in jouw situatie helpen? Doe dan mee met Doneer Je Ervaring: het panel van en voor mensen die leven met kanker. Met gerichte vragen onderzoeken we wat kanker met je doet. Doordat jij je ervaringen deelt, kunnen wij ons sterk maken voor jou en de ruim 850.000 kankerpatie╠łnten in Nederland. Samen veranderen we het leven met kanker. Help jezelf en anderen. Doneer je ervaring met kanker.

Meld je aan op http://www.doneerjeervaring.nl . Je ontvangt dan ongeveer vier keer per jaar een vragenlijst per mail. Je bent niet verplicht om de vragenlijsten in te vullen. De vragenlijsten staan doorgaans twee weken open. Wij vragen niet naar je naam, dus wij weten niet welke antwoorden van jou zijn. Het invullen van de vragenlijsten duurt gemiddeld 10 minuten.

Ben je al lid van SPKS, dan hoef je je niet in te schrijven. Je ontvangt dan automatisch per e-mail de uitnodiging van onze peilingen.

 

Back To Top