Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek bij patiënten kan aantonen of een nieuwe behandeling daadwerkelijk een verbetering is. Niet voor niets hanteren wij de slogan: Zonder wetenschap geen genezing! Pas als de werkzaamheid en veiligheid zijn aangetoond, kan de nieuwe behandeling officieel erkend worden als standaardbehandeling. Bent u op zoek naar informatie over wetenschappelijk onderzoek bij darmkanker? Op onderstaande websites vind je patiënteninformatie over het meedoen aan wetenschappelijk onderzoek en een actueel overzicht van de wetenschappelijke onderzoeken (trials) bij kanker in de Nederlandse ziekenhuizen.

Doe mee

Onze Werkgroep Inbreng Wetenschappelijk Onderzoek (WIWO) wordt gevraagd om advies vanuit patiëntenperspectief te geven bij nieuwe medisch-wetenschappelijke onderzoeken. Wij kijken ook of de uitleg in de patiënteninformatie (PIF) begrijpelijk is voor iedereen.

Wil je hierover meer weten of heb je interesse om van deze werkgroep deel uit te maken? Neem dan contact met ons op via secretariaat@spks.nl.

Meer info over (medisch) wetenschappelijk onderzoek vind je op:
de SPKS website onder onderzoek
www.kanker.nl
www.kankeronderzoek.info
www.DCCG.nl

‘Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek’

Interview met prof. dr. Kees Punt, medisch oncoloog AMC Amsterdam

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.