Postbus 8152, 3503 RD Utrecht Lotgenotencontact
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Lotgenotencontact

Na de diagnose kanker zijn opvang en begrip in de directe omgeving heel belangrijk: van uw familie, uw vrienden, uw buren. Daarnaast kan het een geweldige steun zijn om contact te hebben met lotgenoten. Uit onderzoek en persoonlijke ervaring blijkt dat veel mensen tijdens en na de behandeling ook behoefte hebben aan contact met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Ervaringen uitwisselen, delen van angsten, onzekerheden en verdriet kan een steuntje in de rug geven. Daar houden wij ons als Darmkanker Nederland mee bezig. Ons motto is: “Je staat er niet alleen voor!”

Wij hebben een landelijk netwerk van actieve leden die lotgenotencontact bieden, zowel telefonisch als in toenemende mate per e-mail. Patiënten, partners en naasten kunnen bij ons terecht voor een luisterend oor. Heeft u als patiënt of als naaste steun nodig, neem dan contact met ons op.

Er zijn verschillende vormen van contact mogelijk, zodat u kunt kiezen welke vorm het beste bij uw situatie past.  Darmkanker Nederland  biedt contact per telefoon, e-mail of via (regionale) contactbijeenkomsten met andere patiënten met een vorm van darmkanker. Eén keer per jaar wordt er een landelijke contactdag georganiseerd door SPKS. Op deze site staan verschillende ervaringsverhalen van lotgenoten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.